If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Набързо - джантите не са от нея. Тъй като гледам, че е с кеснони, много възможно е в нивото на оборудване да е имало 17-ки или 18-ми (рядкост), но джамбазина да ги е свалил и да ги продава отделно, а тези 16-ки да ги е метнал просто е така. Седят отвратително!
Парктроника не е оригинален. Страничните датчици са така сложени, че като се паркира между други коли ще пищи нон стоп. Просто е много криво сложен.
Може би има разместване на багажника при левия калник, но е напълно вероятно снимките да лъжат.
Шофьорската седалка най-вероятно ще е износена, прави ми впечатление, че и джамбазина си е спестил снимки точно там, където най-много се търка.
Колата трябва да се види на място. Да се направят хубави детайлни снимки и който има интерес да ги качи тук снимките и вече може да се говори. Не очаквайте някой да напише "Супер е!" и само на базата на това мнение да я купите утре.
За парктроника грешиш, оригинално на Гт стоят така криво датчиците ... А за фаровете не съм сигурен, но преди 2006та Гт няма как да купиш с лупи, ако е така, то тези фарове не са от колата.
Оригиналния е по-прибран на ъгъла на бронята, този мята директно настрани.
Абе не че се заяждам, но оригиналния мята точно настрани и стой точно на това място. А причината за това, по моята логика, е че калниците са много широки.
Attached Files
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Е*ати та*ака ако това е оригиналния. Сега го гледам и не мога да повярвам че са толкова грозни сензорите. Аз съм се заглеждал на червена кола и там ми стояха по-прибрани. Отврат.
Е*ати та*ака ако това е оригиналния. Сега го гледам и не мога да повярвам че са толкова грозни сензорите. Аз съм се заглеждал на червена кола и там ми стояха по-прибрани. Отврат.
Дам и притесненията за свиренето са ти правилни, аз в гаража я вкарвам на 10см от дясно и през цялото време си писука. Но както казах, забелязал си че докато спираш на заден ход с ГТ, като нищо може да ожулиш задната броня в ъгъла, защото в страничното огледало се вижда само стърчащ калник Алфа - не са създадени, за да са практични !!!
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Е колата си има голям багажник за класа, дори бих казал, че отзад мястото не е никак малко. Въпроса е, че е нелепо едно от основните неща, които привличат клиентите и с които Алфа е известна е дизайна и именно някакви подобни безумия като жълти мигачи или отвратителен парктроник те карат да си зададеш въпроса, който Джереми често пита: What were they thinking?
Сори за спама,ама ако някой не те знае кой си и като ти гледа подписа с колите ще се запита... Тоя пък кога е виждал ГТ че се изказва ,на бас даже че вече някой се пита
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Сори за спама,ама ако някой не те знае кой си и като ти гледа подписа с колите ще се запита... Тоя пък кога е виждал ГТ че се изказва ,на бас даже че вече някой се пита
Колегата имаше една от най-гледаните и красиви Гт в Бг.
По-добре така. Че като си сложа снимка на колата и се заформят някакви излишни спорове и сравнения между немско и талянско. От как съм с рендето всичко е 6.
Като цяло колата ми харесва.Джантите са най-малкия проблем.Има лупи-какво по-хубаво от това,дори да не са заводски.Парктроник -не ме интересува.Но ще е хубаво наистина да се огледа и след това да се преценява.Може пък някой да се вясне с повече информация за автомобила.За сега оставаме с гледането
Благодаря,колеги.
Comment