Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    Tук няма кой да ти отговори пич. Не си от София...
    От София съм, но пак е тишина...

Comment

• И аз зяпам тая мръсница от два дена http://www.cars.bg/c447534 ,но явно проблема с информацията ще ме осее и мене
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Набързо - джантите не са от нея. Тъй като гледам, че е с кеснони, много възможно е в нивото на оборудване да е имало 17-ки или 18-ми (рядкост), но джамбазина да ги е свалил и да ги продава отделно, а тези 16-ки да ги е метнал просто е така. Седят отвратително!

Парктроника не е оригинален. Страничните датчици са така сложени, че като се паркира между други коли ще пищи нон стоп. Просто е много криво сложен.

Може би има разместване на багажника при левия калник, но е напълно вероятно снимките да лъжат.

Шофьорската седалка най-вероятно ще е износена, прави ми впечатление, че и джамбазина си е спестил снимки точно там, където най-много се търка.

Колата трябва да се види на място. Да се направят хубави детайлни снимки и който има интерес да ги качи тук снимките и вече може да се говори. Не очаквайте някой да напише "Супер е!" и само на базата на това мнение да я купите утре.
        www.facebook.com/workshox

Comment

• За парктроника грешиш, оригинално на Гт стоят така криво датчиците ... А за фаровете не съм сигурен, но преди 2006та Гт няма как да купиш с лупи, ако е така, то тези фарове не са от колата.
          Last edited by nastybg; d.m.y г., 13:19.
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Оригиналния е по-прибран на ъгъла на бронята, този мята директно настрани.

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
              Оригиналния е по-прибран на ъгъла на бронята, този мята директно настрани.
              Абе не че се заяждам, но оригиналния мята точно настрани и стой точно на това място. А причината за това, по моята логика, е че калниците са много широки.
              Attached Files

Comment

• Е*ати та*ака ако това е оригиналния. Сега го гледам и не мога да повярвам че са толкова грозни сензорите. Аз съм се заглеждал на червена кола и там ми стояха по-прибрани. Отврат.

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  Е*ати та*ака ако това е оригиналния. Сега го гледам и не мога да повярвам че са толкова грозни сензорите. Аз съм се заглеждал на червена кола и там ми стояха по-прибрани. Отврат.
                  Дам и притесненията за свиренето са ти правилни, аз в гаража я вкарвам на 10см от дясно и през цялото време си писука. Но както казах, забелязал си че докато спираш на заден ход с ГТ, като нищо може да ожулиш задната броня в ъгъла, защото в страничното огледало се вижда само стърчащ калник Алфа - не са създадени, за да са практични !!!

Comment

• Е колата си има голям багажник за класа, дори бих казал, че отзад мястото не е никак малко. Въпроса е, че е нелепо едно от основните неща, които привличат клиентите и с които Алфа е известна е дизайна и именно някакви подобни безумия като жълти мигачи или отвратителен парктроник те карат да си зададеш въпроса, който Джереми често пита: What were they thinking?

Comment

• Сори за спама,ама ако някой не те знае кой си и като ти гледа подписа с колите ще се запита... Тоя пък кога е виждал ГТ че се изказва ,на бас даже че вече някой се пита
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        Сори за спама,ама ако някой не те знае кой си и като ти гледа подписа с колите ще се запита... Тоя пък кога е виждал ГТ че се изказва ,на бас даже че вече някой се пита
                        Колегата имаше една от най-гледаните и красиви Гт в Бг.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Я го знам бе прчети внимателно как съм го написал неговоти ГТ само дет не съм го санужал аз,ама нямах толкоз кеш
                          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Я го знам бе прчети внимателно как съм го написал неговоти ГТ само дет не съм го санужал аз,ама нямах толкоз кеш
                            Не съм прочел правилно
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• По-добре така. Че като си сложа снимка на колата и се заформят някакви излишни спорове и сравнения между немско и талянско. От как съм с рендето всичко е 6.

Comment

• Като цяло колата ми харесва.Джантите са най-малкия проблем.Има лупи-какво по-хубаво от това,дори да не са заводски.Парктроник -не ме интересува.Но ще е хубаво наистина да се огледа и след това да се преценява.Може пък някой да се вясне с повече информация за автомобила.За сега оставаме с гледането
                                Благодаря,колеги.
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X